Wednesday, June 12, 2013

Mother's Day 2013

Ok-Ok jangan kutuk,
mother's day memang dah lama berlalu
tapi masih nak cerita sebelum father's day pulak datang.

Ada yang kata mother's day tak bole sambut and so on,
but for me as long as kita buat perkara baik, why not!
memang hari-hari buat baik dengan mak, tapi mother's day 
extra special baik or mega baik!!
bukan buat maksiat pun! asal tak menyesatkan!

After long discussion with my sister; 
so we decided to go to Dancing Fish Malay-Indo Cuisine Restaurant in Bangsar
why? because it is nearer to my parent house and we haven't try this place before!
I yang pilih lagipun kahkahkah!
At first Abah kata dia sakit kaki & taknak pergi; we get used to it!
tapi bila kawan baik dia call terus baik kaki dia keluar.

Tapi kami tak kisah bukan sebab tak sayang tapi sebab sayang la kan 
asalkan abah bahagia..

So yang pergi ialah Mak, Kak Aty, Me & Hubby


Ini la Restaurant nya...


Interior nya...



Satay


Masak Lemak Pucuk Paku


Cumi Goreng Berlado


Udang Sambal Petai


This is Dancing Fish!

 

Keradok


Me-Mom-My Sister

Semua makanannya sedap
Sedap Sangat!
Nak tahu? Jom pergi!
You'll Never regret!

Ok Ciou!


P/s: Tak Sabar Tunggu Father's Day Pulak this weekend!

4 comments:

  1. ni mesti lapor perut puasa,terus ada idea nak update blog he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe.... macam dak kecik puasa nih!

      Delete
  2. dancing fish takper jangan mak lang yang berdancing...
    father's day belum lagi yerk.. ingatkan dah lepas..

    ReplyDelete