Wednesday, September 11, 2013

FATHER'S DAY 2013

HAIPPPpp!
Jangan la gelak sebab post father's day ni agak kelewatan.
saje nak share jugak sikit je gambar gambar father's day 3 bulan lepas.


Kalau nak tahu (kalau taknak tahu pun nak bagitahu jugaklah)
Abah paling susah nak keluar makan-makan dengan family
sebab? memang dia macamtu. eyh dah pernah bagitau kot kat dalam Mother's Day punya entry.

So, Father's day haritu dia takde pilihan ikutkan aje kata anak-anak
nak bawak belanja makan. Kami bawak abah ke B's All Day Dining
Located at Pullman Putrajaya. Siap dah check call nak pastikan ade sijil halal.


Antara pemandangan di Pullman Putrajaya.
Tempat menarik, dekat dengan tasik dan tempat rekreasi.
Banyak aktivity yang boleh dilakukan.
Satu je; tempat ni luas sangat sampai rasa penat nak jalan.


Ini pula surau yang baru dibina di bahagian bawah berdekatan tempat parking.
Tapi su perhatikan la ye; tempat femes2 gini selalu sangat suraunye di ceruk2.
why? oh why?


Ini lah Abah nampak serius tapi kelakar tapi kadang bole buat teman gadoh jugakla.
sebab abah sangat konservatif sangat susah tukar idealogi dia
hahahahahaha
hanya kami paham abah kadang-kadang tak terpaham jugakla...

Selamat Hari Abah!

P/s: Gambar makanan su malas nak upload sebab sedap sangat takut korang terliur.
Tapi compare dgn hotel lain makanan disini sedap sangat hokeh! xcaya pergi try la...

2 comments:

  1. tau dah sedap kalau cik aty ngan cik ochu yang pilih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kebetulan sedap.....1st time je try ni....

      Delete